Λιθοστρώνονται οι δρόμοι του χωριού

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή λιθόστρωσης και του δεύτερου τμήματος του δρόμου που διασχίζει το χωρίο μας. Έτσι από τον «δημοσιά» μέχρι και το σχολείο υπάρχει πλέον ένας «παραδοσιακός» δρόμος που παράλληλα είναι λειτουργικός και αναβαθμίζει αισθητικά τον περιβάλλον χώρο.

Το συνεργείο που όλο το καλοκαίρι δούλευε, παρέδωσε το έργο και έδωσε μια «άλλη εικόνα» στο χωριό μας. Το καλαίσθητο αποτέλεσμα «αποζημίωσε» τους κατοίκους για την 3μηνη ταλαιπωρία που υπέστησαν, αφού ο δρόμος στο μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού ήταν κλειστός και η μεταφορά των προϊόντων για τη τροφοδοσία του χωριού γινόταν με αρκετή δυσκολία.

Ελπίζουμε να υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια, να βρεθούν από τον δήμο τα απαιτούμενα κονδύλια, ώστε σύντομα να ολοκληρωθεί η πλακόστρωση του κυρίου άξονα ενώ παράλληλα να ανοιχθούν και οι υπόλοιποι δρόμοι του χωριού μας.

Να θυμίσουμε εδώ ότι το όλο έργο είναι μέρος του «Αναπτυξιακού προγράμματος της τοπικής αυτοδιοίκησης» που φέρει το όνομα «Θησέας» και προβλέπει την ανάδειξη παραδοσιακών λιθόστρωτων δρόμων, στο χωριό μας αλλά και στο Βρυσοχώρι. Για την ολοκλήρωση του έργου έχουν εγκριθεί 200.000 €.

Advertisements