Ο χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Φαρσάλων & Περιχώρων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στο «Κτήμα Αίγλη» στα Φάρσαλα ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Φαρσάλων & Περιχώρων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και φέτος αρκετοί συγχωριανοί μας κάτοικοι Ηλιοχωρίου που διανυκτέρευσαν στα Φάρσαλα καθώς και άλλοι από την Λάρισα και όλοι τους πέρασαν μια θαυμάσια βραδιά, διασκεδάζοντας με την υπέροχη κομπανία του Ηλία Πλαστήρα.

Το επόμενο πρωινό της Κυριακής 26 Ιανουαρίου στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου, παρουσία πολλών Ντομπρινοβιτών, έγινε από τον σύλλογο «Αρτοκλασία» προς τιμή του Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων (δωρεά του συγχωριανού μας Γεωργίου Σιούρη και της οικογενείας του). Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του συλλόγου Στέργιος Τσολάκης μίλησε για την σημασία της εορτής.

Αμέσως μετά στο «Αίγλη Παλλάς», στη πλατεία Λαού, διοργανώθηκε από τον σύλλογο δεξίωση στην οποία και κόπηκε η Βασιλόπιτα.

Τυχερή ήταν η κυρία Γρίβα από την Λάιστα στην οποία και δόθηκε ως αναμνηστικό μία εικόνα του Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων, Προστάτη του Συλλόγου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Advertisements