Λαϊκή βραδιά 2014

Και φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο «το Ντομπρίνοβο» και το κατάστημα «οι Καταρράκτες» η «εντεχνολαϊκή βραδιά», μια εκδήλωση που όπως αποδεικνύει και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου τείνει να καθιερωθεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες Αυγουστιάτικες μουσικές βραδιές στο Ζαγόρι.

dobrinovo_14

Έτσι το βράδυ της Παρασκευής 22 Αυγούστου η πλατεία του χωριού μας ξαναγέμισε από κόσμο, που πέρασε ακόμη μια όμορφη βραδιά στο Ντομπρίνοβο απολαμβάνοντας τα τραγούδια που ερμήνευσε το συγκρότημα του συγχωριανού μας Ντίνου Γιαννακού, που φέτος το αποτελούσαν, εκτός από τον ίδιο στη κιθάρα και στο τραγούδι και οι Μιχάλης Ντάλας (τραγούδι, μπουζούκι), Γιάννης Προκόπης (τραγούδι, κιθάρα, κρουστά) και Νίκος Λιόντος (Βιολί).

giannakos

Η οργάνωση όλης της βραδιάς άφησε και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις, όλα εξελίχθησαν άψογα ενώ οι πολλοί επισκέπτες αλλά και οι κάτοικοι του χωριού μας έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.  Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ο πολιτιστικός μας σύλλογος κυκλοφόρησε λαχεία για την ενίσχυση του, τα οποία σε σύντομο χρόνο ξεπουλήθηκαν, δείγμα ότι ο κόσμος ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες ημέρες στηρίζει έμπρακτα κάθε καλή προσπάθεια και βοηθά αυτούς που τις διοργανώνουν.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο καλωσόρισμα-χαιρετισμό στο κόσμο από τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου μας Στέργιο Τσολάκη.

 

Στη συνέχεια η μουσική βραδιά άρχισε με το τραγούδι που έγραψε ο Ντίνος Γιαννακός στη μνήμη των «τεθνεώτων προγόνων» μας.

 

Για να συνεχιστεί με μια σειρά όμορφων τραγουδιών

 

Που σύντομα ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους οι οποίοι το διασκέδασαν με τη ψυχή τους ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

Φωτογραφίες από τη «λαϊκή βραδιά» ανέβασε και ο Μιχάλης Βακάρος στο blog του.