Νέο προεδρείο στο Δ.Σ. του πολιτιστικού μας συλλόγου

Το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Αυγούστου 2015 έγινε στην αυλή του σχολείου στο χωριό μας, η ετήσια Γ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Ηλιοχωρίου «το Ντομπρίνοβο» στην οποία εξελέγη και το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Στέργιος Τσολάκης του οποίου η τρίτη συνεχόμενη θητεία τελείωσε, μετά από έξι δημιουργικά χρόνια στο τιμόνι του συλλόγου μας αποφάσισε να μην συμμετέχει στο νέο Δ.Σ.

geniki_syneleysi_2015

Αναζητήθηκε λοιπόν η διάδοχη λύση για την επόμενη περίοδο. Μετά από αρκετή συζήτηση η συνέλευση κατέληξε ότι το νέο Δ.Σ. θα αποτελείται από τους: Παπανικολάου Έφη, Καφέτσου Μίνα, Γαλενιανό Στέλιο, Μπαλλά Γιάννη και Παπανικολάου Τάσο.

Επίσης αποφασίστηκε ότι από εδώ και πέρα η θητεία κάθε Δ.Σ. θα διαρκεί τρία χρόνια και όχι δύο όπως συνέβαινε ως τώρα, καθώς και:

  1. Το πανηγύρι θα συνεχίσει να γίνεται μονοήμερο και ο σύλλογος θα δίνει 1000€ για την πληρωμή της ορχήστρας και άλλα 150€ για τα έξοδα φαγητού της.
  2. Διατηρείται το επίδομα των 500€ στον συγχωριανό μας Νίκο Νασιώκα.
  3. Δυο φορές τον χρόνο θα γίνεται καθαρισμός των αυλακιών και για αυτή τη δουλειά θα δοθεί το ποσό των 300€.
  4. Για το κόψιμο των χόρτων στους δρόμους του χωριού θα δίνεται το ποσό των 400€.
  5. Συντήρηση των τριών βρυσών του χωριού μας με πληρωμή δυο μεροκάματων.

Μετά το τα τέλος της Γενικής Συνέλευσης το νέο Δ.Σ συγκροτήθηκε σε σώμα και εκεί αποφασίστηκε ότι πρόεδρος του συλλόγου μας αναλαμβάνει ο Τάσος Παπανικολάου, Αντιπρόεδρος ο Στέλιος Γαλενιανός, Γ. Γραμματέας η Μίνα Καφέτσου, Ταμίας η Έφη Παπανικολάου και μέλος ο Γιάννης Μπαλλάς.

Advertisements