Φωτογραφίες από την «Λαϊκή Βραδιά 2016»

Φωτογραφίες από την «Λαϊκή Βραδιά 2016», το καθιερωμένο πλέον Αυγουστιάτικο γλέντι του χωριού μας, που φέτος έγινε το βράδυ του Σαββάτου 13 Αυγούστου.  Και αυτή τη χρονιά ο κόσμος που ήρθε στο Ηλιοχώρι ήταν αρκετός, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν κυρίως φίλοι από διπλανά χωριά.

front

Δυστυχώς και αυτή η μουσική εκδήλωση άργησε να ξεκινήσει, κάτι που συμβαίνει σχεδόν πάντα σ’  όλες τις εκδηλώσεις του χωριού μας τα τελευταία χρόνια. Καλό θα είναι να λάβουμε υπόψη μας ότι η κατάσταση αυτή όπως έχει δημιουργηθεί δυσαρεστεί πολλούς από τους επισκέπτες μας και λειτουργεί πλέον αποτρεπτικά για κάποιους που θα ήθελαν να έρθουν στο Ηλιοχώρι για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις μας.

Πάντως όσοι βρεθήκαμε το βράδυ αυτό στο Ηλιοχώρι απολαύσαμε κάποιες όμορφες ώρες διασκεδάζοντας με πολύ ωραία μουσική. Παλιά αλλά και κάποια νέα τραγούδια από την πρώτη προσωπική δουλεία του συγχωριανού μας Ντίνου Γιαννακού μας κράτησαν ως τα ξημερώματα της Κυριακής.

Φέτος μαζί με τον Ντίνο, στην «Λαϊκή Βραδιά 2016» έπαιξαν και οι μουσικοί Νίκος Λιόντος (βιολί)και Ανδρέας Ζαλαβράς (μπουζούκι, φωνή).