«Ολέθριο σύμβολο»

«Ολέθριο σύμβολο» ονομάζεται το νέο βιβλίο του συγχωριανού μας Μιχάλη Παπανδρώνη. Πρόκειται για ένα «μυθιστόρημα ιστορικού παροξυσμού» που αναφέρεται στην  «.. ιστορία ενός μικρού αγοριού που βίωσε την ανθρώπινη κτηνωδία, όταν αντίκρισε τον Γερμανό αξιωματικό να βιάζει τη μητέρα του και στη συνέχεια να εκτελεί όλη την οικογένειά του. Τρομοκρατημένος διαφεύγει και από κείνη τη στιγμή στην παιδική του ψυχή κυριαρχεί το μίσος και η δίψα για εκδίκηση.

Με το πέρασμα του χρόνου έρχεται αντιμέτωπος με την αδυσώπητη δικαιοσύνη που δίνει άφεση αμαρτιών στους εγκληματίες πολέμου και καταδικάζει τους αγωνιστές της ελευθερίας…

Μετά από πολλές συγκρούσεις με την εξουσία, κατορθώνει να εντοπίσει το δολοφόνο αξιωματικό και τότε έρχεται το δίλημμα… Να τον παραδώσει στα χέρια της μισότυφλης δικαιοσύνης ή να τον εκτελέσει όπως έκανε εκείνος με την οικογένεια του;»

Το βιβλίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις «Εκδόσεις Πηγή» και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία της περιοχής σας αλλά και μέσω διαδικτύου.

Advertisements