Πωλείται οικόπεδο στο Ηλιοχώρι

Το παρακάτω κείμενο αναδημοσιεύεται από την εφημερίδα «Τα Νέα του Βρυσοχωρίου», -τεύχος Απρίλιος- Μάιος- Ιούνιος 2018 (αρ. φ. 103)- , που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες.

«Μια ευχάριστη έκπληξη

Στην 3/ήμερη που πραγματοποίησε ο σύλλογος μας στην πόλη της Καβάλας, μας επισκέφτηκε όλο χαρά η κ. Χαρίκλεια Αντωνίου (συνταξιούχος παιδίατρος) από το κοντινό μας Ηλιοχώρι.

Η κ. Χαρίκλεια μας μίλησε με λαχτάρα και ρώτησε αρκετά για τις ρίζες της, το χωριό των γονιών της (Δημητρίου (Μήτρου) και Χαρίκλειας) που τα δύσκολα εκείνα χρόνια ξενιτεύτηκαν και εγκαταστάθηκαν στην Καβάλα όπου και μεγάλωσε. Όσο της το επέτρεπαν οι συνθήκες της ζωής επισκεπτόταν το χωριό της.

Σήμερα, δυστυχώς ούτε μπορεί να το επισκεφθεί ούτε να συντηρήσει την παλιά οικία μαζί με το οικόπεδο που εφάπτεται της κεντρικής πλατείας του Ηλιοχωρίου και αναγκάζεται να τα πουλήσει. Χάρηκε και συγκινήθηκε για την συνάντηση μας, μας παρακάλεσε να μεταβιβάσουμε τους θερμούς χαιρετισμούς στους συγχωριανούς της και εάν κάποιος γενικά ενδιαφέρεται  για την αγορά, ας επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα της 6978997075 και 2510225673».

Advertisements